okładka

Utrwalanie i przechowywanie żywności

Zin, Marek (1947- ). Red., Instytut Wychowania Fizycznego i Zdrowotnego (Uniwersytet Rzeszowski)

Rok wydania: 2008.

Żywność konserwacja., Żywność magazynowanie, Podręczniki

dostępne:

2 z 2

Autor
Zin, Marek (1947- ). Red.
Instytut Wychowania Fizycznego i Zdrowotnego (Uniwersytet Rzeszowski)
Tytuł
Utrwalanie i przechowywanie żywności
ISBN
978-83-7338-379-1
Miejsce wydania
Rzeszów :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
Rok wydania
2008.
Objętość
509 s. :
Rozmiary
23 cm.
Hasła przedmiotowe
Żywność konserwacja.
Żywność magazynowanie
Podręczniki
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz.
Słowa kluczowe
GASTRONOMIA
020
%a 9788373383791
245
%a Utrwalanie i przechowywanie żywności /
260
%a Rzeszów : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego, %c 2008.
300
%a 509 s. : %b il. (w tym kolor.) ; %c 23 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Żywność %x konserwacja.
651
%a Żywność %x magazynowanie
655
%a Podręczniki
692
%x GASTRONOMIA
700
%a Zin, Marek %d (1947- ). %e Red.
710
%a Instytut Wychowania Fizycznego i Zdrowotnego (Uniwersytet Rzeszowski)
920
%a 978-83-7338-379-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 054771
Sygnatura: 54771/1
Status: Do czytelni
2.
Numer inwentarzowy: 054772
Sygnatura: 54772
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane