Autor
Zin, Marek (1947- ). Red.
Instytut Wychowania Fizycznego i Zdrowotnego (Uniwersytet Rzeszowski)
Tytuł
Utrwalanie i przechowywanie żywności
Miejsce wydania
Rzeszów :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
Hasła przedmiotowe
Żywność konserwacja.
Informacje dodatkowe
Bibliogr. przy rozdz.
Słowa kluczowe
GASTRONOMIA
245
%a Utrwalanie i przechowywanie żywności /
260
%a Rzeszów :
%b Wydawnictwo Uniwersytetu Rzeszowskiego,
%c 2008.
300
%a 509 s. :
%b il. (w tym kolor.) ;
%c 23 cm.
504
%a Bibliogr. przy rozdz.
650
%a Żywność
%x konserwacja.
651
%a Żywność
%x magazynowanie
700
%a Zin, Marek
%d (1947- ).
%e Red.
710
%a Instytut Wychowania Fizycznego i Zdrowotnego (Uniwersytet Rzeszowski)